10 Kasım 2017 Cuma

Liste Yapma Zamanı !

Hepimizin günlük rutinleri ve belli bir tempoda süregelen hayatı var .
Günlük işler , kişisel ihtiyaçlar , ruhsal tatminlerimiz vs derken yapmamız gerek bir çok iş ve tüm bunları sığdırmamız gereken 24 saatimiz var .

Bu 24 saat içerisinde bazıları dünyanın bir ucundan diğer ucuna seyahat ederken , bazılarımız  gününü evinde bebeği ile dışarı çıkmadan tamamlayabiliyor .

Hayat rutinimiz her ne olursa olsun , günümüze planları ve yapılacaklar listelerini eklersek zamanımızı verimli geçirir ve gün sonunda hedeflerimizin neresinde olduğumuzu kolayca gözlemleyebiliriz.


  Listeleri o gün yapacağınız önemli işleri sıralamak ya da hayatınızın bütününde olmasını istediğiniz yeni alışkanlıkları sıralamak için kullanabilirsiniz.




Yapılacakları maddeler haline getirmek ve yazarak görselleştirmek henüz siz hiçbir şey yapmaya başlamasanız da rotanızı oluşturduğunuz için işler gözünüze düşündüğünüzden daha kolay gözükecektir.


Günün sonunda o gün yapılacaklar listesine yazdığınız ve yapabildiğiniz tüm işlerin üzerini çizdiğinizde hissedeceğiniz o rahatmala size liste tutmanın ayrıcalığını yaşatacak. 





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...