26 Haziran 2018 Salı

Faydalı Takıntılar

Bir kitapta çıkmıştı  ' Faydalı Takıntılar ' tanımı karşıma ve çok sevmiştim.


Artık sevmiyorum ...


Saatlerdir , tüm ihtiyaçlarımızı akıllı telefonlarımız ile halledebiliyorken yeniden bilgisayar başına oturup - program öğrenmeye çalıyorum .
Evet birkaç şey öğrenip birazcık yol aldım ama asla istediğim şeye yakınlaşamadım henüz .

Ne mi yapmaya çalışıyorum ? Sesli kitap !

Bilmiyorum bu konuda sizler ne düşünürsünüz ama işi kitaplarla ilgili olan ve aynı zamanda kitapları , okumayı çok seven biri olarak sesli kitap videoları yapmaya ve bunu hem instagram sayfamda ( @kitapçı_lady ) hem de youtube kanalımda yayınlamayı düşündüm ki , okumaya vakti olmayanlar en azından dinleyerek kitaplar hakkında az çok fikir sahibi olabilsin .

Başlamak bitirmenin yarısıdır . Henüz yolun çok başındayım ve gerçekten de programı çözüp , okumalar yapıp , üzerinde düzenlemeler yapmak için zamana ihtiyacım var . Zamanında Beyazıt Kütüphanesine gidip görme engelli kardeşlerimiz için de kitap seslendirmek istemiştim ama çalıştığım için randevu alamamıştım. Şimdi daha zor olanı seçip - düzenlemeleri ile bu işi yapabilmeyi istiyorum inşallah.

Sizler bu konuda ne düşünürsunuz ? Çabamı nasıl buldunuz , emeklerime değer mi ? Ben değeceğini düşünüyorum . Sizlerle de bu konuyu hasbihal edersek çok sevinirim .

Yorumlarınızı Bekliyorum .
İyi geceler :)


Not : Hasbihal , çabam beyhude ( Beyhude yazmadım tabii - tuttum kendimi :)gibi cümleler yazasım geldi nedendir bilmem . Demek gece yarısını geçince benim kafa Muhteşem Yüzyıl'a bağlıyor . O zaman geceniz hayrola arkadaşlar . Yarın herkes yola revan olmak üzere işlerinin başına .! 
أكşأمıنıز هيرلصن ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...