30 Mayıs 2021 Pazar

Sevgili Günlük ;

 Bugün ehliyetimin direksiyon sınavından da geçmiş olmanın verdiği heyecan ve mutlulukla yazıyorum sana . Aşşırıı enerjik ve iyi hissediyorum şükürler olsun !

Ofiste her gün beş çayında dağıtılan çikolatalara karşı koyamamamın sonucu olan baya baya şişkinleşen göbeğime rağmen kendimi güzel , olumlu ve yolun başında hissediyor olmak sanırım endorfin adı verilen hormon şeysiyle ilgili . 

Günlük diye başladığıma göre söze, sanırım bu bana istediğim kadar yazım yanlışı yapabilme lüksü veriyor.

Her neyse :)

Hafta sonu çocuklar babasındaydı.Yine oldukça yoğun bir yapılacaklar listem olmasına karşın sadece minik bir kısmıyla ilgilenebildim . Yarın yeniden iş var ve bunun için mutluyum . Şuanda saat 22:37 ve sanırım kitap okuyup yatacağım . 


Bazı insanların ( mesela sizi aldatan eski eşlerin ) hayatınızdan çıkması gerçek bir mutluluk sebebiyniş , yaşadıkça idrak edebiliyorum gerçekten . 



Ve aklıma geldikçe şükrediyorum Rabbim'e ;


Yanımda olduğu için 

Beni, benden çok düşündüğü için ve 

Hayatımı gün geçtikçe güzelleştirdiği için. 


Aslında o kadar çok şükredecek şey var ki  , ne idrakim ne de kelimelerim yeterli kalıyor buna . Ama unutmaktan , nimetlerini kendi içimde sıradanlaştırmaktan ve şükürsüzlükten yine O'na sığınıyorum .


O bizi gerçekten her şekilde - ne olursak olalım öyle seviyor  ki , minicik bir adım attığınızda bize doğru çoktan tüm merhamatiyle kucak açtığını hissedebiliyorsunuz .


Hissedin , bu hisler inanın hepimiz için aynı .


Yalnız değilsiniz , yalnız değilim .


Şükürler olsun !


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...