24 Ekim 2014 Cuma

Sevginin Son Dileği / Kitap Yorumu

' SEVGİNİN SON DİLEĞİ '  ; İlk başlarda fikrini saçma ve fazla ütobik bulduğum , ama okudukça beni saran karakter ve olay örgüsü ile favori kitaplarım arasına girmeyi başarmış başarılı bir aşk romanı ...



en güzel aşk romanları,gri lady
Resim yazısı ekle

Kanser hastası olan ve ölümünden 1 yıl sonra eşinin tekrar evlenmesini istediği bir mektupla karşımıza çıkan fazlasıyla aşık ve fedakar bir kadın var baş rolde ..

Ve sonrasında eşinden yapmasını istediği , bir çoğumuzun asla görmek istemeyeceğimiz - eşinin tekrar evlenmesi isteğiyle - hikaye başlar ..

Kitaptaki karakterler , mekanlar öyle sıcak ki , sanki her biri hayatınızın bir kesitinde sizinle berabermiş gibi ..

Okurken çok keyif aldığım , sonunu merak ettiğim ve bittiğinde içimde garip bir burukluk bırakan bir kitap oldu Sevginin Son Dileği ..

Eminim siz de seveceksiniz ..

Sevdiğiniz insanlarla hep yan yana , dip dibe olmanız dileklerimle :)

Ve tabi kii ;

 Kocaman Sevgilerimle ..


GRİ LADY


21 Ekim 2014 Salı

GECİKMELİ KİTAP MİMİM :)

Sevgili bloger arkadaşım Persephone beni harika bir kitap mimine eklemiş .. Kocaman teşekkürlerimi sunuyor hemen güzel sorulara geçiyorum :)




1. İlk Hayranlığım: Harry Potter ve Felsefe Taşı .. Kesinlikle kitap aşkımın başlangıç taşı bu seri oldu ve her zaman yeri ayrı kalacak mükemmel bir seri benim için..

2. Favori Serim: Sanırım ilk cevabım bu soruyu geçersiz kılıyor ama Harry Potter serisini tanımasaydım Alacakaranlık derdim ..

3. Favori Kitabım: Simyacı .. Ne zaman umutsuzluğa kapılsam hiçbir şeyin sebepsiz olmadığını hatırlatan harika bir kitap Simyacı ..

4. Favori Erkek Karakterim: Harry :)) 

5. Favori Kadın Karakterim: Macy .. Sevginin Son Dileği kitabında tanıdığım bu karakter ; heyecanlı,biraz sakar ama sanatsal yeteneklerle donatılmış şanslı bir kız ..

6. Favori Okuma Saatim: Tramvayda giderken .. Sabah ve akşam saatleri , bir de oturabileceğim bir yer var ise tadından yenmez ..:)

HAYATIMIN KÖKLÜ DEĞİŞİMLERİ VE BEN ...

Canımın içi dedemi kaybettik geçtiğimiz hafta ..
Bana bolca nasihatler veren , yüzünden gülümseme , elinden kitapları eksik olmayan biricik bilge dedemi kaybettim ...

Sonrasında , daha acıyla yaşayabilmenin yollarını ararken ve hayata yeniden abapte olmaya çalışırken bu kez eşimin işlerinden dolayı yaşadığım , büyüdüğüm şehirden başka bir şehre taşınma kararı aldık ..

Ben hiç yaşamadım İstanbul dışında bir şehirde ..
Hiç insanın ve kargaşanın bol olmadığı sakin yerlerde olmadım ..
Nasıl olacak ve neler hissedeceğimiz konusunda bir fikrim yok ama güzel umutlarım var ...
Öyle ki , yeni başlangıçlar , yeni insanlar, yeni bir ev , yeni bir iş ...
Ve sonucunda yeni bir biz olacağız , değişen çevremizle ..
Ve zor değildir , mutlaka alışacağız ..
Yeter ki ; evimizin  kapısını kapattığımızda içeride bizi sarıp sarmalayan o sıcak huzur rüzgarlarımız eksik olmasın ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...