15 Kasım 2019 Cuma

Esmaül Hüsna ' lar İle Gerçekleşen Dilekler

Yıllar önce Esmaül - Hüsnalar ile ilgili bir yazı paylaşmış , öğrendiklerimi de mümkün olduğunca uygulamaya çalıştığımdan bahsetmiştim.

O zamanlar ihtiyacım olan ve hayalimdeki işe bu dualar sayesinde kavuşmuş , hayatımla ilgili birçok konuda çeşitli Esmaların desteği ile çok güzel gelişmeler yaşamıştım.

Biz insanların belkide en olumsuz özelliği sadece sıkışınca yada bir şeyi çok istediğimiz zaman dua ediyor oluşumuz , duamız kabul olduğunda da yana yakıla yaptığımız duaları unutup , hayatın akışına kendimizi tekrar kaptırmamız olabilir. En azından  ( malesef ) bende durum hep böyle gelişti ...

Gelelim son zamanlarda hayatımda olan , düzenli okumaya gayret etmemle etkilerini hemen hayatımda gözlemlediğim canım Esmala'rıma ...

Esmaül Hüsna ' ların tamamının anlamını ve ne niyetle okunabileceğini internetten kolayca bulabilirsiniz. Bende kendim için seçtiğim Esmaül Hüsnalar için epey forum okudum , etkilerini araştırdım ve okuyan insanların tecrübelerinden faydalandım . Bana çok çok faydası olan bu esmaları sizde vird edinebilir  ( düzenli okuyabilir ) ve ihtiyacınız olan Esmaları bulup Allahı ' ın desteği ile daha kolay , mutlu ve huzurlu bir hayata adım atabilirsiniz.

İşte benim okuyup , çok şükür ki etkilerini yaşamımda gözlemlediğim Esmaül - Hüsnalar ;

Ya Vedud : Herkes tarafından sevilmek , değer görmek ve kalplerine tesir edebilmek için okunur.

Ya Metin : Olaylar karışında metanetli olmak , tabiri caizse biraz vurdumduymaz olabilmek için okuyorum bu Esma ' yı ve her şeyi kafaya takmaya musait bir insanken gerçekten daha metanetli ve güvende hissediyorum kendimi.

Ya Hayy : Gençlik esması olarak bilinir. Yaşam enerjisi veren , genç görünüme kavuşmaya yardımcı , gençlik iksiri bir esmadır .  Okuma sayısı 18 , günlük okumalarıma dahil etmeye çalışıyorum ve genç görünüm konunda bir şey diyemesem de enerji verme konunda kesinlikle etkilerini hissediyorum çok şükür.

Ya Mani : Gerçekleşmesinden korktuğunuz olaylar niyetine , yada olası herhangi bir olumsuzluğun ' Ya Mani ' ismi hürmetine engellenmesi için okunur.

Ya Latif : Enerjisi çok yüksek bir Esmadır ve her türlü dilekler için okunur.Hatta dilekler için 1000 defa Ya Latif ve 100 Salavatı Fatih ile dileğine defalarca kavuşmuş kişileri gördüm araştırmalarım sırasında.

Ya Musavvir : Şimdilerde okuyamasam da , bu ismi şerifi hamileyken çok okumuştum . Düzenli okunduğu zaman gözle görülür bir güzellik kattığı denenmiş bir gerçektir :)

Ya Afüv : Günahları bağışlayan , affeden anlamına gelen bu ismi okurken Allah ' a sdığınmanın da verdiği rahatlık ile büyük bir rahatlama sağlamaktadır.

Ya Rafi : İşlerimde başarılı olmak , takdir görmek için okuduğum dönemde bu Esma sayesinde müthiş bir anlama kapasitesine ve özgüvene sahip olmuştum .

Ya Fettah : Okuma sayısı 489 olan Ya Fettah Esması her türlü niyet için yol açan , kapı açan bir Esmadır. Bu Esmayı okurken hiç düşünmeden işlerimin yoluna girdiğini ve Yüce Allah ' ın desteğini hissediyorsunuz . Çok Şükür ki ...


Okumaya çalıştığım Esmaül Hüsna ' lar bu şekilde dostlar . Biliyorsunuz ki tatsız dönemlerden geçtim , geçiyorum . Ve bu süreçte anladım ki siz Allah ' a doğru minicik bir adım atıp , ona sığındığınızda O sizi öyle kucaklıyor ve sarmalıyor ki , yeter ki biz  O ' dan başka sığınacak kimse olmadığını hatırlayalım .

Allah ' İste Kulum Vereyim ' demişken ve bizlere sadece istemek düşüyorken , hayatta ve  hala yaşıyorken , olumsuz tüm koşulları dualarımız ve Allah ' ın yardımıyla değiştirebiliriz , ben şükür ki bunu tecrübe ettim. Sizlere de tavsiye ediyorum :)


Sizlerin de okuduğunuzda faydasını gördüğünüz , size iyi gelen dualar , ritüeller , ibadetler varsa lütfen bizimle paylaşın ki , belki bir mesajınız ile birilerine ışık olursunuz ..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...