23 Mayıs 2015 Cumartesi

Evde Çalışmak / Evim Home Ofis

Geçtiğimiz hafta berbat bir ortamı olan ve birbirinden karakter yoksunu insanlarla olmak zorunda olduğum işimden istifa etim.
Uzun uzadıya düşünülmüş bir karar değildi benimkisi ama yine olsa , yine yaparım dediğim bir tepki koyma sonucu ağzıma geleni , süzgeçten geçirerek söyledim ve en nihayetinde istifamı verdim. Dahası , daha önce böyle insanlarla hiç karşılaşmadığı ve ahlaki değerlerden yoksun böylesine insanlarla muhatap olduğum süre zarfında da kendi öz saygımı ne kadar ayaklar altına aldığımı da üstüne basa basa belittim.
Gelelim asıl meseleye , artık ne okuduğum bölümde , ne de tecrübe sahibi olduğum işlerde çalışmak istemediğime ve sadece yeteneklerime odaklanarak evde çalışmaya karar verdim.
Bu ani alınmış bir karar değildi üstelik , ama sadece uygun koşullar oluşmadığından dolayı ertelenmiş bir karar olarak askıda duruyordu ki , istifa ettiğim gün fikirlerimin de özgürlüklerine kavuştuğu ana kadar...
Profesyonel olarak evde çalışma kararımı daha yakından takip etmek isteyenler için ve benim gibi patronsuz bir hayattan ve evde çalışarak para kazanmak isteyenler için yeni bir blog açtım. Buradan yazarak kazanma ile ilgili deneyim ve izleyeceğim yolları takip edebilirsiniz.
Daha önce makale yazarak ufak tefek paralar kazandığım oldu ama profesyonel anlamda bu işten hiç cebime para giremedi. Bundan sonra attığım her adımı bu siteden sizlerle paylaşarak yardımcı olmayı ve paylaşımda bulunabilmeyi umuyorum.
Bendeki haberler şimdilik böyle , tekrar görüşmek üzere ..

GRİ LADY VE ARTIK EVDE ÇALIŞAN ' DAN KOCAMAN SEVGİLERLE ...

21 Mayıs 2015 Perşembe

Evlilik Aşkı Öldürüyor !

Bu kelimeler henüz 23 günlük evi olan bir arkadaşımın dudaklarından dökülüyor ve ekliyor ;
Hiçbir şey sevgililikte olduğu gibi değil Gri , bir insanın her haliyle karşılaşmak bambaşkaymış.Ayn evde olmak çok zormuş ...

Malesef haklı , ve tüm bu düşünceler en iyimser haliyle ifade edilmiş , tabiri caizse 'cicim ayları' izlenimleri...
Söyleyebildiğim tek şey haklı olduğu ve bundan sonra geçecek olan zamanının aleyhlerine olacağı ...
'Hiçbirşey bundan daha iyiye gitmeyecek , eğer şanslıysanız ve iyi iletişim kurabilirseniz bu şekilde devam eder , ya da berbat bir sürdürülebilir bir evlilik ilişkiniz olur.Hayırlı uğurlu olsun...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...