10 Aralık 2019 Salı

Yeniden Kedili Hayat ...

evde kedi bakımı


İçim içime sığmıyor dostlar . Malesef ki , iflah olmaz bir kedi severim ...
Sadece uzaktan sevmek te yetmiyor üstelik , tekrar evimde , etrafımda olsun , yatağımda yatsın , benimle hayatımı paylaşsın istiyorum yana yakıla , yine , yeniden ...

Daha önce de kedilerim oldu , çoğuna geçici yuva oldum . En son Pamuk kızım vardı , aile boyu , çocuk çocuk hepimizi tırnaklarıyla elden geçirdiği ve eşim de daha fazla bizimle yaşamasını istemediği için güzel çocuksuz bir aileye sahiplendirmek zorunda kalmıştım.

İtiraf etmeliyim ki pamuktan sonra hayatım bir çok açıdan kolaylaşmıştı .En basiti her gün evi dip köşe süpürme zorunluluğum ortadan kalkmış , sürekli mama - kum - oda parfümü , yapışkan rulo ve veteriner masraflarından da azad olmuştuk.

Ama , artık hangi odaya gitsem peşimden gelen , ramazan ayı boyunca , sahur zamanı mutfağa girmesi yasak olduğu için bana mutfak kapısının hemen önünde eşlik eden , eve girerken bizi kapıda karşılayan ,üzgün olduğumda ' anlıyorum , üzülme ' der gibi bakışları , iple oynadığımızda evin içinde neşe ile koşturmalarımız da yok ...
Ve ben kedili hayatı çok ama çok özledim.



Şuanda çalışıyorum ve evde kedi varken bana adımını atmayan ( evde hayvan beslenmesine karşı olan ve aşırı titiz olan ) sevgili anneciğim çocuklarıma bizim evde bakıyor. Yani büyük bir riske giriyorum ve olağanüstü bir karşı çıkma durumu beni bekliyor. Ama inşallah bir çıkar yol bulur ve yeniden evimi tüylü bir dosta , bu kez inşallah ömürlük olarak açabilirim.

Üzerimdeki tüm stres ve olumsuz enerjinin o dört ayaklı mükemmel canlı ile ortadan kalıcı olarak kalkacağına eminim.

Size Anne Diyebilir Miyim ?

Benim için dua edin , tüm karşı çıkmalara rağmen bir evladım daha olsun :))
Hemde hemen olsun :)
BU KEZ ÖMÜRLÜK OLSUN . AMİNNN. :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...