5 Ocak 2022 Çarşamba

Uludağ Gezimiz

Soğuk havaları çok seven bir kış insanı olarak yeni yılın ikinci yılını Bursa Uludağ'da karşıladık ben,büyük oğlum ve arkadaşımla birlikte.
Bulunduğumuz ilden ayarladığımız bir tur ile oldukça keyifli ve hesaplı bir gün geçirdik.
Ve hep birlikte bunu daha sık yapmaya karar verdik :)

Yeni yılın ilk hedeflerinden en kuvvetlisi ' daha çok seyahat etmek ' maddesini de böylece belirlemiş olduk.



Uludağ'da olmak,soğuğun ortasında,tipi ve kar yağışına rağmen yeniden kalabalık bir ortamda yer alabilmek aslında sosyalleşmeyi ne kadar özlediğimi hatırlattı.
Anne oğul olarak yaptığımız ilk değil belki ama en keyifli olanlardan biriydi.


Uludağ iyiydi,hoştu ve minik kuşumu da dahil edemediğim için biraz da olsa içim buruktu ama nihayetinde yine ait olduğumuz yere ve sorumluluklarımıza geri döndük.:)


Uludağ Oteller Bölgesi

Bu hafta artık adam akıllı ders çalışmaya niyetlenmişken bugün itibariyle haftanın iki gecesini uykuya yenik düşerek heba etmiş bulunuyorum.



Bursa - Ulucami

Sebebi ise minik paşamın uyuması için yatakta yanında beklediğim o uzun sürenin git gide daha da uzamaya başlaması...

Bursa - Kozahan

Her yatağa yattığımızda hemen uyuması için dua etsem de  ( ki artık 6 yaşına girdi ve kendi kendine uyuyabilmesi için benim yanında olmak zorunda olmamam lazım ama kıyamıyorum ) onunla birlikte uyuya kalmış oluyorum:(

Ve sabahına pişmanlık dolu bir uyanış.
Yine mi ya! demeler vs vs 

Çözümü iş yerinde sesli ders kayıtları dinlemekte buldum.Ama bu akşam için ne yapıp ne edip adam akıllı bir düzene geçiyor olmayı planlıyor,umudd ediyor ve yüce Yaradanımdan niyaz ediyorum:)

Zira iki çocuk annesi ve 31 yaşına girmiş, bekar bir kadın olarak memur olmaktan başka bir çarem yok.

Yaşlı anne ve babacığımın çocuk bakma sorumluluklarını bir an evvel almak istiyorum üzerlerinden.Ve tabi inşallah daha çok kazanıp benim için yıllardır yaptıklarının yanında esamesi okunmayacak olsa bile onlara faydalı olabilmeye niyet ediyorum.

2022 yılı hepimiz için güzel gelişmelerin yaşandığı ve mutlu,başarılı,sağlıklı ve eksilmeden,sevdiklerimizle birlikte güzel anılar biriktirebileceğimiz bir yıl olsun.
Amin.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...