27 Mayıs 2017 Cumartesi

İnternetten Para Kazanma Yolları



Sabit işi olan , olmayan bir çok bilgisayar kullanıcısının arama motoruna girip araştırdığı bir başlık olan internetten para kazanmanın yollarından bahsedeceğim bugün sizlere ...

 İnternetten para kazanmak sanıldığı gibi herkesin ulaşabileceği , uygulayabileceği bir kazanç yolu mu ?
Para kazanabilmek için neler yapılabilir ?

Hem ben hem de benim gibi belirli nedenlerden dolayı vaktinin büyük bölümünü evde geçirmek zorunda olanlar için evde nasıl verimli olabilir , nasıl para kazanabiliriz , bu konuda neler öğrendim sizlerle de paylaşmak için buradayım .

İnternetten Para Kazanmak İçin Başvurabileceğiniz Yollar


⧭ Makale Yazarak Para Kazanmak


Makale yazarak para kazanabileceğiniz siteler ve forumlar mevcut . Sipariş üzere makale yazdıran uzmankirala ya da projekurdu gibi sitelere kayıt yaptırabilirsiniz .

Makale yazarlığını araştırdığımda gördüm ki , verilen ücretler çok çok düşük oranda.
Ne yazık ki vereceğiniz emek düşünülürse , emeğinizin karşılığını verebilecek bir alternatif değil gibi..
Ama benim vaktim çok ve bu zamanı paraya çevirmek istiyorum diyorsanız , 250 kelimelik bir makaleyi 1.25 krş gibi rakamlara yazdırmak isteyen bir çok makale sitesi mevcut.



⧭ İkinci El Ürünlerinizi Satmak


Letgo , Sahibinden.com gibi siteler aracılığı ile elinizde bulunan kullanmadığınız ikinci el ürünlerinizi satabilir , gerekli görmediğiniz eşyaları paraya çevirebilirsiniz. Ancak bu sürekliliği olan bir seçenek değil , sadece eldeki ürünleri paraya çevirmek açısından faydalı bir yöntem olarak düşünülebilir .


⧭İnstagram'da Satış Yapmak


Son zamanlarda İnstagram üzerinden kapıda ödeme kolaylığı da olunca alışveriş yapmak çok çok kolay hale geldi biz alışveriş tutkunları için.
Siz de İnstagram üzerinden satış yapmak için bir sayfa açabilir , evinizden para kazanabilme yolunu deneyebilirsiniz.

Peki nasıl  ?

Bunun için 3 yol var ;
1-)Belli bir bütçe oluşturup kadın giyim , iç çamaşırı , ayakkabı gibi ürünleri toptan alıp satışını gerçekleştirmeniz .
2-)Büyük mağazaların komisyon ile satış ortağı olup , onların ürününü kendi oluşturacağınız sayfada satmak ve her üründen belli bir miktar kar almak .
3-)Bana kalırsa en mantıklı ve en düşük maliyetlerle başlanabilecek seçenek olan kendiniz el emeği ile yapacağınız ürünleri hazırlamak , tanıtmak ve sipariş üzerine satmak .
Yapabileceğiniz ürünler kokulu taş , bebek süsleri , örgü ürünler vs olabilir. Son zamanlarda en çok talep olan ve pazarı en geniş olan seçenek Kokulu Taş yapımı gibi geliyor bana ...


⧭Youtuber Olmak


Sizler izliyormusunuz bilmiyorum ama ben Gurbetçi Aile  , Bilgentolis , Rotasız Seyah gibi Youtuber'ları vakit buldukça izliyor ve bir hayli keyif alıyorum.
Siz de kendinizi bu konuda yetenekli hissediyor ve başka insanlarla paylaşmak istediğiniz şeyler olduğunu düşünüyorsanız videolar çekerek Youtube'ta kanal açabilir , yeterince takipçi ve izlenme sayısına ulaştığınızda reklam alarak düşük meblalarda para kazanabilirsiniz.


⧭Blog Yazarak Para Kazanmak


Blog yazarak para kazanmak ta aynı Youtube 'ta olduğu gibi uzun süreçte kar elde edebileceğiniz bir yöntem.Öncelikle blogunuzda özgün içerikler oluşturmalı ve süreklilik sağlamalısınız . Sonraki adım ise blogta para kazanmanın anahtarı olan reklam yayınlamanın vazgeçilmezi Adsense'ye kayıt olmak .
Adsense başvurunuz onaylansa ve bloğunuzda reklamlar gösterilmeye başlansa da iş henüz çözülmüş değil...
Reklamlardan para kazanabilmenin altın kuralı sitenizin çok ziyaret edilmesi ve sayfanızdaki reklamlara tıklanıp tıklanmaması .

Uzun lafın kısası aslında internetten para kazanma olayının gerçekten varolabileceği ancak hiç te kolay olmadığı ...,
Saydıklarım dışında katalog ile ürün satma vb birçok yöntem daha eklenebilir ama ben gerçekçi olup sadece gerçekten uygulanabileceklere yer vermek istedim.
Sizlerin de internetten para kazanma deneyimleriniz varsa paylaşmanızı rica eder , bolluk bereket içinde geçen sıkıntısız günler dilerim .










Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...