12 Aralık 2017 Salı

Outlander 3. Sezon



Outlander ' in 3. Sezon 13. bölümünü izleyerek , dün akşam mükemmel dizime gelecek yıla kadar veda etmek zorunda kaldım. Zira , 2018 Ekim ayında başlayacak 4. sezon .


İngilizlere olan sempatim , İskoçya' nın cennetten bozma doğası ve ışıl ışıl parlayan bir aşk ...
Hem de tüm bu bileşenler günümüz ve 18. yy arasında geçiyorsa varın siz düşünün size sunulan görsel şölen ve hikayeyi ...



Diziyi izlemeye başladıktan sonra Diana Gabaldon'un Yabancı serisinden uyarlama olduğunu ve 8.kitabın da henüz piyasaya çıktığını öğrendiğimde 3.sezon kitabına da başlamıştım merakımdan . 
Ve evet , gelecek yıla kadar beklemek yerine 4. sezonda neler olacağını öğrenmek için bu kitaba da bir an evvel başlayacağım.


Gelelim 3. sezona  ...

Diziyi izleyenler bilirler  , ilk 6 bölüm zaten Jemie ve Clare buluşmasını bekleyerek , 7. bölüm çiftin cinsel sahneleriyle geçti ve 8. bölümden sonra ilk sezondan alışkın olduğumuz soluksuz izlenen sahneler başlamış oldu .


Kitap ile karşılaştırmak hata olsa da - eksik olan birçok detaya karşın diziyi izlerken ikinci kez izlediğim hissine kapıldım. 
Bu da kitaba ne kadar sağdık kalındığının en iyi kanıtı .


Ve dün gece izleme fırsatını bulduğum sezon finali ! 

Çok iyiydi , çok çok iyiydi !

Başka türlü nasıl beklenir ki 10 ay bir dizi ?

İzlemeyenler için tavsiyemdir  ,izleyiniz efendim . İngiliz asaleti , İskoç doğallığı vee mükemmel bir Diana Gabaldon hikayesi sizi bekliyor ...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...