24 Ocak 2023 Salı

Tuğba Özdoğan Manevi Dilekçe / Manevi Şifa Terkipleri

 
İnstagramda çokça önüme çıkan,bu kitaplarla hayatlarının değiştiğini belirten kullanıcılardan sonra evvela meraktan,sonra da hayatıma ışık olur düşüncesiyle sipariş verdiğim,yazarının Tuğba Özdoğan olduğu ve hakkında instagram ve yazarın sitesi dışında yoruma rastlamadığım bu iki kitaptan bahsedeceğim sizlere.


Kitaplardan biri ihtiyacımıza yönelik 101 dua terkibini içerirken,diğer Manevi Dilekçe ise nasıl dua etmemiz gerektiğini,dua ederken evvela istiğfar ve ardından şükrün akabinde dua edersek reddolunmayacağını gayet yalın ve hoş bir dille ifade etmiş.



Manevi Şifa Terkipleri kitabı yaşam boyu ihtiyacımızın olacağı,nokta atışı ayet ve esmaların yer aldığı reçetelerden oluşuyor.

Yazar duada ısrarcı olmamız ve bu terkipleri 9,21,90 gün gibi zamanlarla yada dileğimize kavuşana kadar devam etmemizi tavsiye ediyor.

Özellikle kitabın başındaki ilk terkibi tavsiye edebilirim ki o da;
önce tüm kusurlarımız için bağışlanma umuduyla okuyacağımız Seyyidül İstiğfar duasını (21 kere) ve yine aynı amaçla okunması tavsiye edilen Ya Gafur,Ya Afüv ve Ya Tevvab (100 df.) esmalarını okuyarak dua etmemiz şeklinde ifade ediliyor.

Dualaların başına tövbe,şükür terkiplerini ekleyerek çok daha hızlı kabul olunacağı yönünde tavsiyesini bizzat tecrübe ettiğim için,ilginizi çekiyor ve daha bilinçli dua etmek istiyorsanız gönül rahatlığı ile bu kitapları alabilirsiniz.

Yazarın ismiyle ulaşabileceğiniz instagram hesabına göz attığınızda,bu kitap vesilesiyle duası kabul olan onlarca kişinin yorumunu okuduğunuzda ister istemez pozitif ve umut dolu bir bakış açısına bürünüyorsunuz zaten. 

Düzenli ,doğru dua edebilmek ve dualarımızın en güze şekilde kabul olması dileğimle...

Sevgiler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu konuda ne demek istersiniz ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...